Digital

Digital

Onze partners

Onze partners

Digital werkt samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in mooie digitale diensten en producten EN de menselijke maat hanteren.

Kumondo

Kumondo is een leuk, eigentijds en eigenwijs Vlaams bedrijf met veel gevoel voor nieuwe dingen waar medewerkers van uw organisatie - individuen in een gemeenschap immers - iets aan hebben zonder dat u verkeerd investeert.

Onz365

Onz365 staat voor Office 365 mét de menselijke maat. Wij zijn een advies-, programma- en projectmanagementbureau gespecialiseerd in het gebruik van Office 365, in het bijzonder SharePoint. Wij helpen organisaties met slimmer samenwerken op basis van Office 365 en zijn ervan overtuigd dat gebruikersadoptie daarbij de sleutel tot succes is: 20% van digitaal samenwerken is techniek, 80% gaat over aandacht voor de mens en de veranderende werkwijze. Adviseren, implementeren en opleiden doen wij op moderne, maar ook onconventionele wijze. Daarbij hanteren we methoden die losstaan van de gebruikelijke aanpak die menig bedrijf hanteert. Onz365 staat voor vernieuwend, dienstverlenend, leuk!

De mensen van Onz365 waren of zijn betrokken bij de invoering van Office 365 of SharePoint bij Rijkswaterstaat, ProRail, Provincie Fryslân, Groningen Seaports, Innovatiepact Fryslân, gemeente Den Haag en de Veiligheidsregio Groningen.

Wij lopen graag voorop als het gaat om user adoption van Office 365 en SharePoint!

Brayton House

Brayton House helpt organisaties met het inrichten en optimaliseren van hun intranet en digital workplace. Op basis van écht begrip van hun medewerkers en hun behoeften en context (empathy), en observatie van hun gedrag op digitale werkomgevingen (evidence). Resultaat? Een betere digital employee experience (DEX). Betere interne communicatie en dienstverlening, en effectievere samenwerking. En blijere medewerkers die meer tijd overhouden om klanten, huurders, patiënten, studenten, donateurs of gasten te bedienen.