Digital

Digital

Programma- en projectmanagement

Zaakgericht werken

Digital is één van de weinige echte specialisten op het gebied van zaakgericht werken in Nederland. Al aan het begin van deze eeuw werkten wij mee aan de basis van dit concept.

Zaakgericht werken is volgens Digital de eenvoudigste manier van digitaal samenwerken. De kern van zaakgericht werken is de zaak of het zaakdossier. In de zaak is alle informatie opgeslagen die nodig is voor de afhandeling van een zaak: effectief, efficiënt en klantgericht. De zaak zelf wordt afgehandeld. Tijdens de afhandeling wordt de zaak aangevuld met documenten en gegevens, als de zaak is afgehandeld, wordt hij volledig gearchiveerd.
Een manier van werken die alle processen kan ondersteunen en die de verantwoordelijkheid voor de actualiteit en volledigheid van informatie legt waar die hoort: bij de eindgebruiker.

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor zaakgericht werken geldt voor ons hetzelfde als voor digitaal werken : breed en smal.
Smal wil zeggen: we kunnen ook helpen bij het opzetten en invoeren van een bruikbare zaaktypencatalogus. We begeleiden bewustwordingssessies, geven trainingen, zorgen dat niet alleen zaakgericht werken, maar ook zaakgericht archiveren wordt ingevoerd.
We begeleiden ook aanbestedingen en marktverkenningen en geven advies of volledig zaakgericht werken voor uw organisatie het beste is of dat een combinatie van zaakgericht, projectmatig en afdelingsgewijs meer voor de hand ligt.

Neem nu contact op over Zaakgericht werken