Digital

Digital

Advies, training en expertise

Ontwikkelassessments voor teams

De invoering van digitaal werken heeft veel invloed op de werkwijze en de samenwerking van een team Informatiemanagement/DIV. Wij helpen met de professionalisering van het team en lichten waar nodig de medewerkers door. Wat kunnen zij? Wat niet? Waar zitten hun ontwikkelpunten? Welke opleiding hebben zij daarvoor bijvoorbeeld nodig?
Al in 2001 richtten we de Competentiebank op om de leden van deze teams te helpen de juiste competenties te ontwikkelen voor succes in de digitale wereld. Dit ontwikkelde zich in de loop der jaren tot volwassen ontwikkelassessments voor teams. Voor die assessments stellen we vast welke teams zullen meedoen en welke competenties en vaardigheden zullen worden gemeten. En op basis daarvan maken we ontwikkelingsplannen voor teams en individuele medewerkers.

Wat kunnen wij voor u doen?

Digital kan ontwikkelassessments organiseren voor die teams in uw organisatie die u beschouwt als cruciaal voor het slagen van digitaal werken. We kunnen dit eenmalig doen, waarna u zelf het stokje van ons overneemt. We kunnen ook werken met terugkomdagen (per maand, kwartaal of jaar) waarin we de ontwikkeling in de juiste richting begeleiden.

Neem nu contact op over Ontwikkelassessments voor teams