Digital

Digital

Nieuws

Accountify maakt cloud mogelijk zonder en toch met verandermanagement

Accountify is een nieuw en succesvol bedrijf met slechts één missie: accountants- en administratiekantoren, bedrijven met traditioneel veel informatie, naar de cloud brengen.
Accountify biedt de mogelijkheid In de cloud te werken met de huidige kantooromgeving en softwareoplossingen: voor de meeste accountants- en administratiekantoren een ideale oplossing. Immers de voordelen worden ingeboekt (een online kantooromgeving die 24/7 vanaf iedere locatie en device te benaderen is) terwijl de nadelen (een groot verandertraject) achterwege blijven.

Een woordvoerder: “Om verschillende redenen kunnen de administratie- en accountantskantoren nog niet volledig naar de cloud. Het kan zijn dat de leverancier van de administratiesoftware nog geen cloudvariant heeft, of dat er onlangs grote investeringen zijn gedaan om de software lokaal te blijven draaien. Met Accountify kan iedereen zelf bepalen welke applicaties als eerste in de online kantooromgeving zullen staan. Zo kunnen de kantoren in eigen tempo naar de cloud.” Daarnaast biedt Accountify een geweldige integratie met de meest gebruikte cloud: de Office365-omgeving van Microsoft.

Toch heeft Accountify ook aandacht voor verandermanagement: “In de cloud werken is de eerste stap naar een toekomstbestendig kantoor, maar het gaat wel over meer dan alleen technologie”.

Bron: Emerce juli 2018