Digital

Digital

Nieuws

Munich Airport wedijvert met Silicon Valley

Munich Airport wil wedijveren met Silicon Valley. Het vliegveld (waar kennelijk geen goed Duits woord meer voor is) start “een uniek toekomstgericht project” onder de naam LabCampus. Dat Lab brengt bedrijven en industrieën (van startups tot globale spelers, creatieve geesten en investeerders) samen op het wereldwijde knooppunt dat het vliegveld is: een link naar meer dan 260 bestemmingen wereldwijd met veel ruimte voor vastgoedontwikkeling.

Een woordvoerder: “Er zijn 150.000 mensen op München Airport elke dag: passagiers, werknemers en bezoekers die potentiële klanten, zakelijke partners of bezoekers voor LabCampus kunnen zijn. Nergens anders vindt u een betere connectiviteit met klanten en partners.”

De bedoeling is dat de LabCampus een blauwdruk wordt voor de stad van de toekomst en zich richt op prachtige zaken als ruimtevaart, digitalisering, energie en mobiliteit.

Een woordvoerder: “Ook onderdeel van LabCampus is het Information Security Hub, het centrum dat zich inzet voor de bestrijding van cybercriminaliteit.”

Op naar München dus, allemaal!

Bron: Linkmagazine.nl maart 2018