Digital

Digital

Nieuws

Onz365: Office 365 mét de menselijke maat

Dat onze wereld steeds sneller verandert is geen nieuws. De technologische revolutie maakt dat ook ons werkende leven er anders uit ziet. Cloudcomputing, flexwerken, ‘any place, anywhere, any time’ en kennisdeling zijn de trend. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.
Het Office 365-platform van Microsoft biedt organisaties allerhande mogelijkheden op het gebied van digitaal werken. Denk aan eenvoudig documentbeheer, effectief plannen, digitale archivering en de inrichting van een intranet met ‘social’ functies.

Juist deze verscheidenheid stelt organisaties voor grote uitdagingen. Het middel wordt meer dan eens het doel, betrokkenheid van de organisatie krijgt onvoldoende aandacht en de gebruikersacceptatie is laag. Veelgehoorde klachten?

  • ‘Het systeem sluit niet aan bij mijn werkzaamheden’
  • ‘Mijn collega’s en ik voelen ons niet gehoord bij de ingebruikname’.
  • ‘Ik vind het werken met SharePoint erg lastig’

Vanuit onze ervaringen bij uiteenlopende opdrachtgevers is daarom in 2016 het idee voor Onz365 ontstaan: wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en specifieke aandacht voor gebruikersadoptie bij het werken met Office 365. Wij begeleiden organisaties bij alle facetten op het gebied van digitaal samenwerken: van het ontwikkelen van een visie tot pakket- of applicatiekeuze, implementatie en training. Gebruikersadoptie en een realistische aanpak staan daarbij bovenaan! Pas dan wordt werken met Office 365 écht van toegevoegde waarde voor je organisatie.

Onz365 is gevestigd in het WTC-gebouw in Leeuwarden, maar werken bij voorkeur en veelal op locatie. Dat is de plek waar onze aanpak het beste tot zijn recht komt. Het uitwisselen van kennis en ervaringen staat bij ons centraal. Ontdek de vele mogelijkheden van Office 365 mét de menselijke maat samen met Onz365. Als noordelijke samenwerkingspartner van Digital dragen wij bij aan een optimale inzet van de vele mogelijkheden die o.a. SharePoint biedt op het gebied van samenwerking en archivering.

Wil je meer weten? Kijk dan op onze site. Bellen mag natuurlijk ook (06 2522 4899).

Bron: Onz365.nl juni 2017