Digital

Digital

Nieuws

Veenman gaat DocBase vermarkten - en een herinnering

Veenman laat, in een persbericht, weten dat het documentmanagementsysteem DocBase van Acanthis gaat toevoegen aan zijn productenpakket. Er is geen sprake van een overname, wel van een nauwe samenwerking.
Voor Acanthus, een bedrijf van bescheiden omvang, betekent het in elk geval toegang tot een heleboel klanten en een soort verzekering voor de toekomst. (Maar hoe iel zijn zulke zekerheden.)

In het persbericht roemt Veenman de kwaliteit van DocBase als centrale digitale documentverzamelplaats, de mogelijkheden tot koppeling en de inzet van DocBase voor zaakgericht werken.

Ronald Groeneweg (Digital) heeft heel andere associaties:
“Veenman was meer dan dertig jaar geleden mijn eerste werkgever. Ik was daar ’s zomers in dienst voor het opmaken van de balans. Als moertjes-, schroefjes-, boutjes- en nippeltjesteller dus.
Veenman was toen het eerste bedrijf op het nieuwe bedrijventerrein van Capelle aan den IJssel, Capelle XL.
Kort daarna liet het Amerikaanse leger schuin aan de overkant een logistiek kantoor voor zijn Europese activiteiten bouwen. Veenman vertrok en vele jaren vertrokken ook de Amerikanen, maar zelf houd ik nu kantoor in dat gebouw van het leger. Grappig.
Maar wat was eigenlijk uw vraag?”

het voormalig kantoor van Veenman in Capelle aan den IJssel