Digital

Digital

Nieuws

Kantoorgluren bij de buren

Als je een kantoor hebt en je wilt dat helemaal fris opnieuw inrichten, dan kun je kijken op Kontor. Daar krijg je een inkijkje in de mooiste kantoren van de wereld. En wat blijkt? Er zijn ook Nederlandse kantoren bij!

Kontor is bedoeld voor facility managers en heeft als belangrijkste doelstelling die doelgroep samenbrengen met interieurarchitecten. Om uiteindelijk de kwaliteit van het kantoorleven in de wereld te verbeteren. De meeste kantoorwerkers zitten immers vaker op kantoor dan in de eigen huiskamer.

Uiteindelijk is natuurlijk de bedoeling: dingen verkopen en geld verdienen. Daarom zullen in de nabije toekomst kantoormeubelen of vloer- of plafonddesigns kunnen worden gekocht via Kontor.

De site laat nu al honderden kantoren uit de hele wereld zien, waaronder die van Linkedin en Skype. Er zijn ook een paar trendsettende Nederlandse kantoren te bekijken, onder meer van Tribal DDB, Mediaxplain en PCC, ingericht door het architectenbureau i29 uit Amsterdam.

Ook het interieur van reclamebureau Gummo is te zien. Dat interieur bestaat al jaren niet meer, al in 2009 verhuisde het bureau naar een ander pand met een ander interieur.

Bron: MT.nl zomer 2015