Digital

Digital

Nieuws

Digital en VHIC gaan samenwerken in opleidingen

Digital zal haar vaste trainingen en workshops (rond SharePoint, het Nieuwe Werken, kwaliteit en e-depot) voortaan in samenwerking met VHIC aanbieden. Het samenwerkingsverband versterkt beide partijen. Digital krijgt de mogelijkheid haar opleidingen met grotere regelmaat aan een grotere groep klanten aan te bieden. Dat zorgt ook voor voortdurende verbetering en actualisatie van de trainingen. VHIC verbreedt en verdiept het aanbod van zijn opleidingen op een aantal terreinen waar Digital specialist en voorloper is.
Medewerkers van Digital zullen ook een bijdrage leveren aan de leergangen van VHIC.

Van een fusie is overigens geen sprake. Digital en VHIC werken samen op basis van wederzijds vertrouwen en doen daarnaast gewoon - als vanouds - hun eigen dingen.

Ronald Groeneweg, managing partner van Digital: “Ik heb al vele jaren een uitstekend contact met Ad van Heijst. We beschouwen VHIC al sinds haar oprichting als een integer, inhoudelijk sterk en betrouwbaar bedrijf. VHIC wil niet alleen geld verdienen, maar ook de klant en het vak zelf vooruit helpen. Privé maakten Ad van Heijst en ik al een keer een literair uitstapje door het Zeeland van Hans Warren, ik vind het prachtig dat we nu ook zakelijk kunnen samenwerken. Ik denk dat wij, met onze enorme ervaring op het terrein van samenwerkingsomgevingen, digitale werkplek, eindgebruikerservaring en de koppeling daarvan aan documentmanagement, digitaal archiveren en werkvormen, een belangrijke meerwaarde zijn voor het opleidingencurriculum van VHIC. En wij kunnen van VHIC leren hoe je langdurig succesvolle opleidingen kunt verzorgen. Een prima match!”

Ad van Heijst, directeur van VHIC: “Uiteraard volgen wij de ontwikkeling van Digital al jaren op de voet, mede omdat wij als bureaus zo veel raakvlakken hebben. De klik zit hem vooral in de manier waarop het bureau, identiek aan VHIC, nadrukkelijk kiest voor trajecten waarin kwaliteit van de dienstverlening aan de klant voorop staat. Ik ben er heel gelukkig mee dat we nu onze krachten bundelen op het gebied van opleidingen en zo elkaar versterken. Hiermee ontstaat een uitstekend alternatief voor mensen die zoeken naar vernieuwend onderwijs, naar de ontwikkeling van zelfstandige, kritische denkers die snappen hoe documentbeheer en informatiemanagement werken en hoe veranderingsgerichtheid, klantsturing, moderne techniek en aandacht voor de mens kunnen samengaan in nieuwe, innovatieve werkmethoden en –systemen, die direct toepasbaar zijn. Ook voor ons: een prima match!”

Bron: Digital juni 2015