Digital

Digital

Nieuws

Becis volledig eigenaar van vernieuwend Dior

Becis, dienstverlener voor document- en informatiemanagement, is volledig eigenaar van Dior Opleidingen in Zoetermeer geworden. Het nam de aandelen van de enige andere aandeelhouder over. Becis beschouwt deze stap als noodzakelijk om de positie van Dior uit te bouwen.

Becis begon ooit op het gebied van postregistratie en archivering. Daarna is het uitgegroeid tot een advies- en detacheringsbedrijf voor documentaire informatievoorziening en informatiesystemen. Het nam eind 2011 het failliete Disconsult over, de oprichter van Dior.

Dior was al langer bezig het trainingsaanbod uit te breiden. Niet alleen archivering en documentmanagement, maar ook Sharepoint, Lean Six Sigma en informatiebeveiliging worden nu aangeboden. In de nabije toekomst wil Dior zich richten op de ontwikkeling van competenties van de medewerker, maar “zonder de vakinhoudelijke component uit het oog te verliezen”.
Dior ondersteunt deze aanpak met e-learning, gaming en coaching. Ook start Becis nieuwe trainee-programma’s voor hoger opgeleiden.

Bron: Computable januari 2015