Digital

Digital

Nieuws

'Recordmismanagement' voorkomen met Open Text

Vandaag vindt op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland op Schiphol het ‘Power of 3’ evenement plaats. Het is een gezamenlijk initiatief van Microsoft, SAP en OpenText om meer bekendheid te geven aan een nieuw product met een lange naam: OpenText Microsoft® SharePoint Services (SPS) for Extended ECM for SAP Solutions.

Deze oplossing is bedoeld voor bedrijven die zowel SharePoint als SAP willen gebruiken, maar dan wel ‘gekoppeld’ of ‘geïntegreerd’. Bovendien moeten deze bedrijven weinig vertrouwen hebben in SharePoint als digitale archiefapplicatie en dus nog OpenText willen (blijven) gebruiken. Al met al een vrij grote markt.

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText, verwoordt het zo:
“De SPS-oplossing van OpenText is een aanvulling op OpenText’s Extended ECM for SAP Solutions en stelt bedrijven in staat om de werelden van ERP en ECM samen te voegen. Het vermindert de risico’s en kosten van eventuele records mismanagement, verhoogt de productiviteit van kenniswerkers en zorgt ervoor dat een bedrijf beter in staat is om compliant te zijn met bestaande wet- en regelgeving.”