Digital

Digital

Nieuws

Feyenoord vernieuwt informatiehuishouding

Voetbalclub Feyenoord gebruikt de zomerstop om de werkplek- en serveromgeving te vernieuwen. Mogelijk leidt dat tot (nog) betere resultaten op het veld.
De club vernieuwt zowel fysieke apparatuur als de digitale omgevingen. Ormer ICT is de partner van de Rotterdamse club. Het bedrijf gaat Feyenoord ook intensief begeleiden bij het opnieuw inrichten van het applicatielandschap en de herstructurering van haar ict-organisatie. Het contract heeft een looptijd van vier jaar.

De woordvoerder van Ormer ICT: “We hebben de afgelopen twee jaar al het nodige advieswerk voor Feyenoord gedaan. Onze medewerkers kennen de organisatie goed, en weten hoe ze ict moeten inzetten om Feyenoord te helpen bij het realiseren van de strategische doelstellingen. Wij zijn trots op het vertrouwen dat een gerenommeerde club als Feyenoord in ons stelt.”

De woordvoerder van Feyenoord: “Ook in de voetbalwereld gaat informatievoorziening een steeds belangrijker rol spelen. Denk maar aan het belang van snelle en vooral betrouwbare ict tijdens het transferseizoen. Maar ook is er een essentiële rol voor ict weggelegd bij zaken als online kaartverkoop en het spelervolgsysteem. Onze systemen moeten 24 uur per dag, zeven dagen per week perfect functioneren. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met Ormer ICT, zodat wij ons volledig kunnen richten op waar wij goed in zijn, namelijk voetbal.”

Bron: Computable mei 2014