Digital

Digital

Nieuws

Digital heeft derde managing partner!

Digital heeft een aantal jaren gewerkt met twee managing partners. We misten iets. Daarom hebben we besloten om in zee te gaan met een derde partner: Benno de Jongh. Waarom? zult u zich afvragen….
Vooral omdat we het ontzettend leuk vinden om met Benno samen te werken. We hebben een half jaartje proefgedraaid en de samenwerking beviel ons allemaal goed: veel inspiratie en enthousiasme en natuurlijk ook meer slagkracht.

Om Benno wat beter te leren kennen, stelden wij hem een paar vragen:

Wie is Benno de Jongh?
“Ik ben al jaren 33, getrouwd, drie kinderen. Ik vind zowel adviesopdrachten als projectmanagement op gebied van informatiemanagement ontzettend leuk om te doen. Projectmanagement is leuk: het is de uitdaging te zorgen dat je ook echt realiseert wat je wilt realiseren. Vooral innovatieve projecten en projecten in een complexe omgeving vind ik leuk. Er moet wel een uitdaging in zitten, inhoudelijk of procesmatig.
Ik heb veel ervaring in alle soorten overheidsorganisaties en heb daarnaast een voorliefde voor onderwijs: het onderwijs kan nog veel beter, leuker en dynamischer. En dat is essentieel voor de concurrentiepositie van Nederland.”

Benno de Jongh

Voor wat voor soort project kunnen we je midden in de nacht uit bed bellen?
“Om te beginnen moet het natuurlijk een project met een informatiemanagement-component zijn. En als ik dan toch mag kiezen: doe mij maar een groot project met collaboratie: het voor elkaar krijgen van een digitale samenwerkingsomgeving voor een grote organisatie. Daar komt alles bij kijken: ICT, verandermanagement, processen, visie.”

Hoe ken jij Digital?
“Ik ken Digital al sinds 2004, ik heb er toen enige jaren met plezier gewerkt. Ik heb Digital altijd in de gaten gehouden en toen we elkaar in 2012 weer tegenkwamen, was er gelijk een match. De open en collegiale sfeer spreekt me erg aan. Ze werken professioneel en kunnen snel schakelen.”

Wat is jouw rol binnen Digital?
“Ik ben managing partner. Dat betekent dat ik samen met de twee andere partners, Janneke en Ronald, het bedrijf verder uitbouw en ervoor zorg dat wij als Digital altijd bezig zijn met leuke, slimme, nieuwe, innovatieve projecten. Wij lopen graag een stap voor op de rest.”

Wat gaat de klant merken van jouw komst bij Digital?
“Ik zou het leuk vinden om vanuit Digital meer cloud-implementaties voor digitaal werken te doen. We willen de klant in 2014 voor een aantal sessies gaan uitnodigen die innovatie in zich hebben, bijvoorbeeld rondom het gebruik van Google Apps. En we gaan ons digitaal werken platform www.digitaalwerken.nu eindelijk in de lucht brengen. Hierop kunnen klanten met ons mee bloggen over allerlei zaken rond digitaal werken.”

Wat raad jij iedereen aan om te lezen?
“Gigaom.com. Daar lees je alles over internationale ontwikkelingen op het gebied van techniek, digitaal werken, mobile, internet, cloud en cleantech.”

Bron: Digital.nl 7 januari 2014