Digital

Digital

Nieuws

Simpel toepassen van digitaal werken - 28 maart: gezamenlijke middagsessie met Host Access over digitaal werken

Digital en Host Access Solutions organiseren op donderdag 28 maart een gezamenlijke bijeenkomst over ‘simpel toepassen van digitaal werken’. Deze bijeenkomst heeft onder meer als doel overheid en bedrijfsleven van elkaar te laten leren.

Waarom?
Digital heeft de afgelopen jaren projecten uitgevoerd met vrijwel alle denkbare documentmanagement-, recordmanagement- en zaaksystemen. Ook hebben we een enorme expertise opgebouwd rond SharePoint.
Het verbaasde ons dat er nog iets op de markt was waarvan wij nog nooit hebben gehoord: M-Files. M-Files is een eenvoudig in te richten Fins product dat aansluit bij wat mensen gewend zijn en daarom snel en voor een gunstige prijs in te voeren is. En toch digitaal en online samenwerken mogelijk maakt.

Eigenlijk niet zo verbazingwekkend dat wij M-Files niet kenden. Het is in Nederland voornamelijk in gebruik bij midden- en kleinbedrijf: een markt waar wij wat minder vaak operationeel zijn.

Ons idee
Het leek ons en Host Access Solutions, de Nederlandse importeur van M-Files, leuk om een keer twee verschillende groepen bij elkaar te brengen: mensen die werken in het midden- en kleinbedrijf en mensen die werken voor de overheid. Wellicht kunnen ze veel van elkaar leren.

Bijeenkomst
Daarom organiseren Digital en Host Access een gezamenlijke bijeenkomst rond het thema: “Met zijn allen digitaal werken? Niet te moeilijk doen!”

Tijdens deze bijeenkomst zal Ronald Groeneweg (Digital) een beeld geven van de ontwikkelingen op het gebied van organisatiebreed digitaal samenwerken in Nederland. Ronald Uitslag (Host Access) zal een oplossing voor digitaal werken in M-Files tonen.

Daarna is er gelegenheid tot discussie, vragen stellen, kennismaken en kennis delen, en ‘jatten van elkaar’… dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje en dat is in Djoj in Rotterdam (waar we samenkomen) altijd een bijzonder iets.

Waar, wanneer, wat kost het?
De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 28 maart in centrum “Djoj”:www.djoj.nl/ in Rotterdam.
Toegang is gratis.
We stellen het wel op prijs als u vooraf laat weten dat u komt.
Dat kan via deze link