Digital

Digital

Nieuws

Gemeente Heusden wint VIP Applicatie van het jaar 2010 met Differs Zaaksysteem

De gemeente Heusden en Differs hebben de prijs voor ‘VIP Applicatie van het jaar’ gewonnen. De jury, bestaande uit Hans Kaashoek (Strategy Partners), Jan Kloeze (hoofdredacteur VIP/Doc), Teun Putter (eindredacteur VIP/Doc) en Ed Boogaard (redacteur en analist), gaf Heusden en Differs deze prijs voor verbetering en innovatie van het bedrijfsproces.

Henk Willems, burgemeester van de gemeente Heusden, nam de prijs in ontvangst. In zijn dankwoord benadrukte hij dat dit maar weer aangeeft dat ook gemeenten bij de verbetering van bedrijfsprocessen voorop kunnen lopen en hier innoverend in kunnen zijn.

Voor een korte impressie van de gala-avond, waarop de prijzen uitgereikte werden, kunt u hier de foto’s bekijken.

Een week voor de prijsuitreiking presenteerde Heusden haar ‘Heusdense Manier van Werken 2.0’ aan de jury: 100% digitaal voor alle processen, alle kanalen en voor alle medewerkers. U kunt hier het Jury Rapport lezen.

Wij van Digital en Differs zijn uiteraard erg trots op het resultaat! Graag laten we u ook kennismaken met het Differs Zaaksysteem. Voor de eerste indrukken zijn er filmpjes te bekijken op www.differs.nl, maar het is ook mogelijk om een kennismakingssessie bij te wonen. Geef u hier op voor een van de kennismakingssessies op 10 maart, 7 april en 12 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur met aansluitend een lunch. Als u wilt, kunt u daarna bij ons op kantoor blijven werken, zodat u uw dag efficiënt kunt besteden. Wij zorgen voor Wifi en koffie!